Veelgestelde Vragen

Wat kost het?

Dat is een lastige vraag! Kijk even op onze tarievenpagina, daar vindt u de prijzen voor de Escape Room en eventueel voor de diverse betaalwijzen. Hier staan ook onze groepskortingen.

Op zoek naar de prijzen van de arrangementen? Die staan bij ieder arrangement vermeld!

 

Hoe lang duurt het?

Het spel duurt 60 minuten. We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we u nog het een en ander kunnen uitleggen en dat u nog even naar het toilet kan. Dit is verplicht. Wanneer u te laat bent, kan uw speeltijd worden ingekort, zodat gasten na u geen hinder ondervinden.

Voor groepen vanaf 17 personen is het ook mogelijk om een verkort programma te volgen van 45 minuten. U kunt hiervoor kiezen wanneer u bijvoorbeeld vastzit aan een strakke planning.

Wanneer zijn jullie geopend?

Kijk even op de Pagina Openingstijden, hier staat precies wanneer we open zijn en op welke dagen we daarnaast gesloten zijn of vakantie hebben.

Kunnen we bij jullie ook iets eten of drinken?
  • Tijdens: u kunt ter plekke enkel flesjes water kopen. Het is ook mogelijk om koffie en/of thee aan te vragen voor tijdens de Escape Room, echter dit kan alleen wanneer u dit van tevoren heeft besteld.
  • Voor of Na: Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in de Kloosterbrasserie of in een van de kelderbars van de Abdij. Zeker met een groep is het verstandig om van tevoren te reserveren.
Ik ben claustrofobisch. Durf ik dit wel?

Dat kunnen we natuurlijk niet voor u bepalen! Onze kamers zijn ruim opgezet, worden gespeeld bij daglicht/schemerlicht en zijn voorzien van een noodsleutel, zodat u op ieder moment de kamer kunt verlaten. Twijfelt u? Vraag dan of u de kamer even mag zien, voordat het spel begint. Dat stelt u waarschijnlijk gerust!

Hebben jullie ook een cadeaubon?

Jazeker! Deze kunt u bestellen via de contactpagina. Een cadeaubon vertegenwoordigd een door u gekozen waarde en is onbeperkt geldig. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

U kunt het beste zo snel mogelijk reserveren wanneer u een datum en tijdstip weet. Hoe eerder u namelijk reserveert, hoe groter de kans is dat we nog plek hebben. Vooral in het weekend zitten we vaak 1-2 weken van tevoren al bijna vol. Weten of we nog plek hebben? Neem dan contact met ons via de contactpagina.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen of annuleren?

Tot 48 uur voor uw reservering kunt u deze kosteloos wijzigen of annuleren, wanneer u slechts 1 Escape Room heeft gereserveerd. Heeft u meerdere Escape Rooms gereserveerd? Dan kunt u tot 7 dagen voor uw reservering deze nog wijzigen of annuleren.

Hoe kunnen we betalen?
  • Standaard: U ontvangt van ons een betaallink. Via deze link betaalt u aan Mollie Payments via onder andere iDeal, Bancontact of overboeking. Ook is het mogelijk om vooraf per factuur te betalen.
  • U kunt ook ter plekke contant, met een bankpas of met een creditcard betalen. Hiervoor rekenen we extra kosten.
  • Het is ook mogelijk om via PayPal vooraf te betalen. Hiervoor rekenen we extra kosten.
  • Het is voor zakelijke gasten ook mogelijk om achteraf per factuur te betalen. Hiervoor rekenen we extra kosten en daarnaast kunnen wij om een aanbetaling vragen. Indien de organisatie niet door onze kredietcheck komt, kunnen we betaling achteraf weigeren.

Wenst u op een andere wijze te betalen? Geef dit dan even aan bij het plaatsen van uw reservering, dan kijken we naar de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat hier extra kosten aan worden verbonden. De kosten voor iedere betaalwijze zijn terug te vinden op de Tarievenpagina.

Hoe zit het met de veiligheid?

We kijken het hele uur met u mee: we zien en horen u. Hierdoor kunnen we snel ingrijpen wanneer er iets misgaat. Iedere kamer heeft zijn eigen Gamemaster. De kamers zijn uitgerust met speciaal deurbeslag, waardoor de deur wel op slot kan, maar deze middels de deurklink altijd te openen is. Daarnaast zijn de kamers voorzien van de nodige brandveiligheidsvoorzieningen, denk aan rookmelders en sirenes. Uiteraard is er altijd een BHV'er aanwezig die waakt over uw veiligheid en welzijn, maar ook over dat van onze eigen mensen. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ik ben zwanger. Kan ik meedoen?

Uiteraard! er zijn voldoende stoelen aanwezig in de kamer voor een rustmomentje. Ook verwachten we van u geen écht fysieke inspanning. Het aantal schrikmomenten proberen we tot een minimum te beperken.

Ik ben slecht ter been. Kan ik meedoen?

Uiteraard! er zijn voldoende stoelen aanwezig in de kamer voor een rustmomentje. Ook verwachten we van u geen écht fysieke inspanning. Het aantal schrikmomenten proberen we tot een minimum te beperken.

We willen Oma en Opa ergens dumpen terwijl wij de Escape Room spelen. Kan dat?

Uiteraard! Stuur ze gewoon naar de Brasserie van het Abdijcomplex! Of neem ze mee de Escape Room in, vinden ze vaak hartstikke leuk.

Vanaf welke leeftijd kunnen mijn kinderen meedoen?

Momenteel zijn onze Escape Rooms geschikt om vanaf 14 jaar zelfstandig te spelen. Tussen 10-14 jaar mag het ook, maar dan vragen we om minimaal 1 volwassene per 4 kinderen mee te laten spelen. Jonger dan 10 jaar? Dan kunnen ze wel meespelen met de rest van het gezin, maar niet zelfstandig of als kinderfeestje.

Wat is het standaardspeelschema?

De tarieven die wij vermelden op de website en op onze tarievenlijst, gaan uit van ons standaardspeelschema. Wat houd dit in? Wanneer u bijvoorbeeld met 8 personen komt spelen, krijgt u een kamer voor 8 personen. Speelt u liever een andere kamer? Dan brengen wij een minimumtarief in rekening (bijvoorbeeld het tarief voor 9 personen). Ook afwijkende tijden, bijvoorbeeld 75 minuten spel, of een verlengde pauze tussen groepen, beïnvloeden de tarieven. U kunt altijd een offerte aanvragen, dan kijken we naar de mogelijkheden en de exacte prijs.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan via de contactpagina!

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64
6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
(+31) 045 209 2007

© 2015 - 2020