Food & Drinks

Complete your experience with one of our packages!


Wenst u iets extra's toe te voegen aan uw activiteit? Het is verstandig om dit uiterlijk twee dagen van tevoren (liefst eerder) te reserveren. De onderstaande mogelijkheden zijn voornamelijk bedoelt voor groepen van maximaal 10 personen. Bent u met meer? Vraag ons dan gerust naar de extra en andere mogelijkheden.

Tijdens het spel

Het is mogelijk om een drankje te drinken tijdens het spelen van een Escape Room of Abdij Game. In samenwerking met Brouwerij Rolduc bieden we jullie onder andere een aantal heerlijke speciaalbieren:

  • Frisdrank (€2,- p/st)
    • Lipton IceTea Green, Coca Cola (Zero), Chaudfontaine (blauw/rood), Ranja Fruitmix
  • Brand Pils, Amstel Radler 0% en Kølsje Jong (€3,- p/st)
  • Blonde Non, Broenge Pater en Kloeëster IPA (€4,- p/st)

Daarnaast is het mogelijk om bij de Abdij Game Pater Jardinius een lunchpakketje toe te voegen voor €9,95 per persoon:

  • In het lunchpakket zit voor iedereen 1 croissant, jam, 2 belegde broodjes, een gekookt eitje en een stuk handfruit. Daarnaast kun je bij het passeren van de Receptie een koffie of thee halen in de koffielounge.

Borrelen

Voor en na het spel bent u van harte welkom bij Abdijhotel Rolduc om nog even te borrelen. Daarbij heeft u bijvoorbeeld de volgende keuzes:

  • Koffie met appeltaart (€4,95 p.p.)
  • Diverse borrelplanken (v.a. €8,50)
  • Rolducker beleving, incl. 2 Abdijbieren (€19,95 p.p.)

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De actuele menukaarten van Brasserie de Kanunnik en de Kloostertuin vindt u terug op de website van Abdijhotel Rolduc . Wij reserveren graag een tafel voor u.

Tip!

In plaats van enkel te borrelen, kunt u ook kiezen voor een rondleiding/proeverij bij de Brouwerij!

Lunch

Een lekker hapje eten, voor of na het spel? Momenteel bieden wij hier geen aparte arrangementen voor aan en kunt u a la carte lunchen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De actuele menukaarten van Brasserie de Kanunnik en de Kloostertuin vindt u terug op de website van Abdijhotel Rolduc . Zij bieden onder andere een Chef's Lunchmenu voor €29,50 per persoon. Wij reserveren graag een tafel voor u.

Diner

Een lekker hapje eten, voor of na het spel? Momenteel bieden wij hier geen aparte arrangementen voor aan en kunt u a la carte dineren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De actuele menukaarten van Brasserie de Kanunnik en de Kloostertuin vindt u terug op de website van Abdijhotel Rolduc . Zij bieden onder andere een Menu van de Chef voor €39,90 per persoon. Wij reserveren graag een tafel voor u.

 

www.Codemonsters.nl

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64 2HG

6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
(+31) 045 209 2007

© 2015 - 2022