Veelgestelde Vragen

Is it possible to play in the English Language?

All our games can be played in Dutch, German or English. We need to know this choice in advance. Multiple languages per game are not possible.

Wat kost het?

Kijk even op onze tarievenpagina, daar vindt u de prijzen voor de Escape Room en daar staan ook onze groepskortingen.

Op zoek naar de prijzen van de arrangementen? Die staan bij ieder arrangement vermeld!

 

Hoe lang duurt het?

Het spel duurt 60 minuten. We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we u nog het een en ander kunnen uitleggen en dat u nog even naar het toilet kan. Dit is verplicht. Wanneer u te laat bent, kan uw speeltijd worden ingekort, zodat gasten na u geen hinder ondervinden.

Voor groepen vanaf 17 personen is het ook mogelijk om een verkort programma te volgen van 45 minuten. U kunt hiervoor kiezen wanneer u bijvoorbeeld vastzit aan een strakke planning.

Wanneer zijn jullie geopend?

Kijk even op de Pagina Openingstijden, hier staat precies wanneer we open zijn en op welke dagen we daarnaast gesloten zijn of vakantie hebben.

Kunnen we bij jullie ook iets eten of drinken?
  • Tijdens het spel: we hebben verschillende frisdranken beschikbaar en i.s.m. Brouwerij Rolduc kunnen we ook een aantal speciaalbieren schenken.
  • Voor of Na het spel: u kunt terecht bij één van onze partners: Brouwerij Rolduc of Abdijhotel Rolduc/Brasserie De Kanunnik.
Ik ben claustrofobisch. Durf ik dit wel?

Dat kunnen we natuurlijk niet voor u bepalen! Onze kamers zijn ruim opgezet, worden gespeeld bij daglicht/schemerlicht en zijn voorzien van een noodsleutel, zodat u op ieder moment de kamer kunt verlaten. Twijfelt u? Vraag dan of u de kamer even mag zien, voordat het spel begint. Dat stelt u waarschijnlijk gerust!

Hebben jullie ook een cadeaubon?

Jazeker! Deze kunt u bestellen op de cadeaubonpagina.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

U kunt het beste zo snel mogelijk reserveren wanneer u een datum en tijdstip weet. Hoe eerder u namelijk reserveert, hoe groter de kans is dat we nog plek hebben. Vooral in het weekend zitten we vaak 1-2 weken van tevoren al bijna vol. Weten of we nog plek hebben? Neem dan contact met ons via de contactpagina.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen of annuleren?

Tot 48 uur voor uw reservering kunt u deze kosteloos wijzigen of annuleren, wanneer u slechts 1 Escape Room heeft gereserveerd. Heeft u meerdere Escape Rooms gereserveerd? Dan kunt u tot 7 dagen voor uw reservering deze nog wijzigen of annuleren.

Hoe kunnen we betalen?
  • Standaard: U ontvangt van ons een betaallink. Via deze link betaalt u aan Mollie Payments via onder andere iDeal, Bancontact of overboeking. Ook is het mogelijk om vooraf per factuur te betalen.
  • Wenst u op een andere wijze te betalen? Geef dit dan even aan bij het plaatsen van uw reservering, dan kijken we naar de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat hier extra kosten aan kunnen worden verbonden.
Hoe zit het met de veiligheid?

We kijken het hele uur met u mee: we zien en horen u. Hierdoor kunnen we snel ingrijpen wanneer er iets misgaat. Iedere kamer heeft zijn eigen Gamemaster. De kamers zijn uitgerust met speciaal deurbeslag, waardoor de deur wel op slot kan, maar deze middels de deurklink altijd te openen is. Daarnaast zijn de kamers voorzien van de nodige brandveiligheidsvoorzieningen, denk aan rookmelders en sirenes. Uiteraard is er altijd een BHV'er aanwezig die waakt over uw veiligheid en welzijn, maar ook over dat van onze eigen mensen. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ik ben zwanger. Kan ik meedoen?

Uiteraard! er zijn voldoende stoelen aanwezig in de kamer voor een rustmomentje. Ook verwachten we van u geen écht fysieke inspanning. Het aantal schrikmomenten proberen we tot een minimum te beperken.

Ik ben slecht ter been. Kan ik meedoen?

Uiteraard! er zijn voldoende stoelen aanwezig in de kamer voor een rustmomentje. Ook verwachten we van u geen écht fysieke inspanning. Het aantal schrikmomenten proberen we tot een minimum te beperken.

We willen Oma en Opa ergens dumpen terwijl wij de Escape Room spelen. Kan dat?

Uiteraard! Stuur ze gewoon naar de Brasserie van het Abdijcomplex! Of neem ze mee de Escape Room in, vinden ze vaak hartstikke leuk.

Vanaf welke leeftijd kunnen mijn kinderen meedoen?

Momenteel zijn onze Escape Rooms geschikt om vanaf 14 jaar zelfstandig te spelen. Tussen 10-14 jaar mag het ook, maar dan vragen we om minimaal 1 volwassene per 4 kinderen mee te laten spelen. Jonger dan 10 jaar? Dan kunnen ze wel meespelen met de rest van het gezin, maar niet zelfstandig of als kinderfeestje.

Wat is het standaardspeelschema?

De tarieven die wij vermelden op de website en op onze tarievenlijst, gaan uit van ons standaardspeelschema. Wat houd dit in? Wanneer u bijvoorbeeld met 8 personen komt spelen, krijgt u een kamer voor 8 personen. Speelt u liever een andere kamer? Dan brengen wij een minimumtarief in rekening (bijvoorbeeld het tarief voor 9 personen). Ook afwijkende tijden, bijvoorbeeld 75 minuten spel, of een verlengde pauze tussen groepen, beïnvloeden de tarieven. U kunt altijd een offerte aanvragen, dan kijken we naar de mogelijkheden en de exacte prijs.

Mag de hond mee?

Dat kunt u het beste zelf inschatten. Indien mogelijk raden we aan om de hond niet mee te nemen. Maar wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent en de hond niet achter wilt laten in een snikhete caravan, begrijpen we dat natuurlijk. Wij zorgen ervoor dat er een bakje water en een snoepje voor de hond klaarligt.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan via de contactpagina!

www.Codemonsters.nl

Escape Room Kerkrade

Bezoekadres (Enkel op afspraak geopend):
Heyendallaan 64 2HG

6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
KvK: 65498003
(+31) 045 209 2007

Wijzig Taal / Change Language / Sprache ändern:

© 2015 - 2024